Πανιώνιος: «Αυτοπροτάθηκε ο Χουγκάζ»

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος: «Αυτοπροτάθηκε ο Χουγκάζ»

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με την ομάδα να διευκρινίζει όσα έγιναν στην υπόθεση με τον Κρις Χουγκάζ.

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά από τους «κυανέρυθρους», η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξετάζει την αγορά για να βρει τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο, ενώ η επιστροφή του Κρις Χουγκάζ θεωρούταν σχεδόν βέβαιη.

Παρόλα αυτά, όπως διευκρινίζει η ΚΑΕ Πανιώνιος, ο Χουγκάζ αυτοπροτάθηκε στην ομάδα και δήλωσε διαθέσιμος, αλλά κανένα μέλος του Δ.Σ. δεν μίλησε μαζί του.

Η πλευρά του 50χρονου προπονητή υποστηρίζει πως υπήρξε επικοινωνία με την ομάδα, αλλά το θέμα δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς, μεταξύ άλλων, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τσέχικη Μπρνο, την οποία ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες.

Όσον αφορά τον νέο κόουτς που θα έρθει στον Πανιώνιο, περιπτώσεις Ελλήνων έχουν ακουστεί (Κουφός, Καλαμπάκος, Σκαραφίγκας), χωρίς να υπάρχει κάτι προχωρημένο, ενώ το όνομα ενός ξένου υπάρχει στη λίστα της ομάδας.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση μέχρι και το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 19:00), οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες με τον βοηθό του Χουγκάζ, Βαγγέλη Κουτσοκέρα, στον πάγκο τους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα