Αναλαμβάνει το Ρέθυμνο ο Ζιάγκος

Αναλαμβάνει το Ρέθυμνο ο Ζιάγκος

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον Χολαργό.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας προπονητής που πιστώνεται εν πολλοίς την περσινή παραμονή του Πανιωνίου στην Basket League επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ρεθύμνου, αντικαθιστώντας τον Σταύρο Μυκονιάτη.

Οι Κρητικοί παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές και καλούνται να κάνουν επανεκκίνηση με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην άκρη του πάγκου ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη μάχη για την παραμονή.

Ο Ζιάγκος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά το Ρέθυμνο στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό (24/11, 15:45) για την 7η αγωνιστική της Basket League.

H ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή καλαθόσφαιρας Ανδρών κ. Βαγγέλη Ζιάγκο.

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα μετά τη συνάντηση των δυο πλευρών.

Ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Ζιάγκο για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα