Βλέπεις Προμηθέα - Κύμη με 10€

Βλέπεις Προμηθέα - Κύμη με 10€

Βλέπεις Προμηθέα - Κύμη με 10€

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε ο Προμηθέας για την αναμέτρηση με την Κύμη (24/11, 15:45), για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Γ.Σ. Κύμης.

Ο Προμηθέας, που επιστρέφει στην Πάτρα για το Πρωτάθλημα μετά από ένα - σχεδόν - μήνα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στην κεντρική σάλα του "Δημ. Τόφαλος", με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Best of internet