Γκος: «Οι διαιτητές έπρεπε να δουν το instant replay»

Gazzetta team
Γκος: «Οι διαιτητές έπρεπε να δουν το instant replay»

bet365

Ο Φιλ Γκος καυτηρίασε τη διαχείριση της τελευταίας φάσης από τους διαιτητές στην ήττα από τον Ήφαιστο, τονίζοντας ότι «αξίζαμε κάποια σφυρίγματα».

Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε αρχικά: «Όσο κακοί και να ήταν οι διαιτητές, έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν προφανή φάουλ που δεν δόθηκαν, πολλά φάουλ επαφής… Αυτό όμως, συμβαίνει σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, όχι μόνο στο σημερινό. Σε κάθε εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα συναντάμε αυτή την συμπεριφορά. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη αυτή η συμπεριφορά. Δεν υπήρχε νόημα να διαμαρτυρηθώ στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς όλα είχαν κριθεί, απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει μια πιο μεγάλη σταθερότητα στον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για τις εντός και τις εκτός έδρας ομάδες, προκειμένου να γίνει η Basket League πιο ανταγωνιστική».

Για το πώς κύλησε το παιχνίδι: «Περιμέναμε ότι θα μπουν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και τους αντιμετωπίσαμε. Στην δεύτερη περίοδο κυριαρχήσαμε στο παρκέ και με την ίδια νοοτροπία μπήκαμε και στην τρίτη περίοδο, αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Σε κάθε δεκάλεπτο, ο Ήφαιστος ήταν στο bonus των βολών πολύ νωρίς. Εμείς από την άλλη στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν στο bonus. Καταλαβαίνω ότι παίζαμε αρκετά επιθετικά, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε κάποια σφυρίγματα κι εμείς. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα με την άμυνα που θέλαμε γιατί οι διαιτητές σφύριζαν συνεχώς φάουλ».

Για την τελευταία φάση: «Δεν έχω δει την τελευταία φάση σε replay. Νομίζω ότι έπρεπε να την δουν στο instant replay και να πάρουν τη σωστή απόφαση, γιατί ήταν μια φάση που έκρινε ποιος θα είναι νικητής και ποιος χαμένος. Θα έπρεπε να δουν το βίντεο. Αν ήταν κανονικό το κόψιμο, τότε καλώς να χάσουμε, αν όχι όμως, θα έπρεπε να αλλάξουν την απόφαση και να πάρουμε τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα