Μπλατ: «Έπαιξαν και οι δώδεκα καλά» (vid)

Μπλατ: «Έπαιξαν και οι δώδεκα καλά» (vid)
Ο Ντέιβιντ Μπλατ εκεθείασε τους παίκτες τυ ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των Μάντζαρη και Μπόγρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε μετά το τέλος του αγωνα ότι, «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις από Παρασκευή σε Κυριακή, ειδικά όταν το παιχνίδι είναι νωρίς, όπως ήταν αυτό. πρέπει να βγεις και να παίξεις με καρδιά και όσο καλύτερα μπορείς και νομίζω πως το κάναμε αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και είδε το παιχνίδι και στήριξε τους παίκτες και όλη την ομάδα. Νιώσαμε τη στήριξή τους και μας βοήθησε πολύ. Δώδεκα παίκτες έπαιξαν σήμερα και νομίζω πως όλοι έκαναν καλή δουλειά»

Μωρίτερα στην κάμερα της Cosmote TV ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε τονίσει πως, «Δεν ήταν αντίδραση, αλλά έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Μοιράσαμε το χρόνο και έπαιξαν όλοι και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν ο Μάντζαρης και ο Μπόγρης. Αλλά και όλοι έπαιξαν με τον σωστό τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα