Γιατράς: «Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας»

Γιατράς: «Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας»

Gazzetta team
Γιατράς: «Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα του Προμηθέα Πατρών που έπεται, τονίζοντας με νόημα πως «αν δίναμε στον χειρότερο εχθρό μας να μας φτιάξει το πρόγραμμα δε θα το έκανε έτσι».

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών εξήγησε μετά από τη νίκη επί του Ρεθύμνου

«Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες, με τα δύο από αυτά να είναι εκτός έδρας. Είχαμε τις απουσίες μας και την κούραση μας. Μας δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τον Παρκς μέσα στο παιχνίδι. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια αλλά είχαμε ενέργεια, διάθεση και πίστη.

Κάποια στιγμή το Ρέθυμνο Cretan Kings ξέφυγε με 4 πόντους αλλά βάλαμε μεγάλα σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει αλλά χάσαμε εύκολα καλάθια και ο Μπαρτ έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια μία ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Και με τις αλλαγές θα είναι ακόμη καλύτερη στο μέλλον. Τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς από αύριο πετάμε για την Αθήνα και από εκεί για Δανία και μετά Λιθουανία. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας, ενώ ξέχωρα από τα δύσκολα ματς, έχουμε 4 σερί εκτός έδρας. Νομίζω πως αν δίναμε στον χειρότερο εχθρό μας να μας φτιάξει το πρόγραμμα δε θα το έκανε έτσι. Συνεχίζουμε, δείχνουμε δύναμη. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα μαζί χάνει και μαζί κερδίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα