Γκρίφιν: «Η νίκη είναι μονόδρομος»

Gazzetta team
Γκρίφιν: «Η νίκη είναι μονόδρομος»

bet365

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έγραψε στο blog του για το αυριανό (10/11) ματς της ΑΕΚ με τον Χολαργό.

Το blog του Αμερικανού γκαρντ της ΑΕΚ:

«Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα. Αυτή η νίκη μας έφερε σε θέση ισχύος, όσο αφορά στην πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του BCL. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί και στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν κι άλλα δύσκολα ματς.

Αφήνουμε πίσω, όμως, την Ευρώπη και εστιάζουμε στο ματς με τον Χολαργό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο αντίπαλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και θα έρθει για να μας προκαλέσει όσα προβλήματα μπορεί.

Είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί σε σχέση με μας, ωστόσο, εμείς αυτές τις δύο ημέρες μετά τη Φουενλαμπράδα προπονηθήκαμε ακόμα πιο σκληρά και παρά τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε στο ρόστερ, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Χρειάζεται σοβαρότητα, να μη χαλαρώσουμε σε κανένα λεπτό της αναμέτρησης και να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας. Η νίκη είναι μονόδρομος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα