Καμπερίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας»
Ο Άρης υποδέχεται αύριο (29/10, 17:00) τον Ολυμπιακό στο Nick Galis Hall και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη σημασία ελέγχου του ρυθμού και των ριμπάουντ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, τοποθετήθηκε στο www.arisbc.gr και σημείωσε αρχικά: ««Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί το πρώτο σκέλος ενός πολύ απαιτητικού τριημέρου για την ομάδα, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τη Lukoil Levski στη Σόφια, για το FIBA Europe Cup. Παρολ’ αυτά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε σε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι μια ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας (κυρίως σε σχέση με τον ανταγωνισμό της), κάτι που αποτυπώνεται και στα μέχρι τώρα αποτελέσματα».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σχετικά τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι, είπε: «(Ο Ολυμπιακός) είναι μια ομάδα, η οποία έχει σαν βάση της την τριπλέτα Σπανούλης-Πρίντεζης-Milutinov, η οποία έχει πλαισιωθεί από παίκτες με ταλέντο, έφεση στο transition game, γρήγορη κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας, που ξεκινάει συνήθως από συνεργασία δυο παικτών με screen στη μπάλα. Η pick and roll άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και το αμυντικό ριμπάουντ είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να ελέγξουμε για 40 λεπτά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα