Σερέλης: «Μαθαίνουμε από μια τέτοια... κατραπακιά»

Σερέλης: «Μαθαίνουμε από μια τέτοια... κατραπακιά»

Σερέλης: «Μαθαίνουμε από μια τέτοια... κατραπακιά»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα του Λαυρίου παρουσιάστηκε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε... συγνώμη επειδή δεν είχε να πει κάτι για το παιχνίδι και την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. 

«Ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω κάτι να πω. Ήταν  ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα μου και τους νέους παίκτες. Για να δούμε πως είναι να παίζεις δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα. Από αύριο θα δουλέψουμε για την συνέχεια. Συγνώμη αλλά δεν έχω να πω κάτι για το ματς» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Λαυρίου, ο οποίος ρωτήθηκε για το περσινό θρίλερ που είχε κριθεί στην δεύτερη παράταση.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Κανένα θέμα με το περσινό ματς. Πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη και εμείς είμαστε στην 4η σεζόν μας στην Α1» ενώ για τις βαριές ήττες, είπε: «Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις. Μέσα από μια τέτοια κατραπακιά από μεγάλη ομάδα, μαθαίνουμε. Το έχουμε δείξει. Μπορεί να περιμένεις τέτοια ήττα από μια μεγάλη ομάδα που δεν κοστίζει τίποτα. Προφανώς και δεν χαίρεσαι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά».

Όσο για τους παίκτες είχαν έξτρα κίνητρο και δεν το εκμεταλλεύτηκαν; «Κανείς δεν χρειαζόταν να έχει περισσότερο πάθος. Έχουμε νεανική ομάδα. Πήρε ένα καλό μάθημα για το τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Best of internet