Συμφωνία ΠΑΟΚ-Τέπιτς!

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Τέπιτς!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συμφωνία ΠΑΟΚ-Τέπιτς!

bet365

Αύριο (19/10) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μιλένκο Τέπιτς για να ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ και θα αντικαταστήσει τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Η προοπτική είναι να παραμείνει ο 31χρονος γκαρντ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε ότι ο Τέπιτς θα έρθει στη Θεσσαλονίκη αύριο (19/10) το μεσημέρι καθώς επίσης και ότι… «θα πάρει την θέση του Jamal Jones, ο οποίος θα μείνει εκτός αγώνων και προπονήσεων για 10 τουλάχιστον ημέρες».

Ο Μιλένκο Τέπιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έπειτα από τη σεζόν 2015-16. Η επιλογή αυτής της συνεργασίας έγινε βάσει δύο δεδομένων. Πρώτον: Δεν είναι ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα αποκατάστασης του Τζαμάλ Τζόουνς. Δεύτερον: Ο Σέρβος γκαρντ γνωρίζει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα συνεργάστηκε με τους Ουίλιαμ Χάτσερ, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Απόλλωνα Τσόχλα οι οποίοι είναι και τώρα στον Δικέφαλο και γενικώς εκτιμάται ότι θα καταφέρει να προσαρμοστεί άμεσα στη φιλοσοφία της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα