Λάσμε: «Δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Λάσμε: «Δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές»

bet365

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για την ένταση που είχε ο αγώνας στο Nick Galis Hall, αλλά και για την προσωπική διένεξη του με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι δύο παίκτες «πρόσφεραν» ένα… trash talking, από τα πολλά που είχε το παιχνίδι και ο σέντερ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε γι’ αυτό. «Δεν ήμουν στον Παναθηναϊκό στο διάστημα που ήταν (ο Μποχωρίδης). Δεν μου αρέσει να ανοίγω fake συζητήσεις όταν όλα έχουν τελειώσει. Δεν χρειαζόταν να γίνει και δεν μου αρέσουν οι ψευτομαγκιές», είπε και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στους διαιτητές αλλά και στον Βαγγέλη Αγγέλου.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης έχει έναν πολύ καλό προπονητή τον Αγγέλου και ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα παίζει σκληρά και καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές τους επέτρεψαν να παίξουν έτσι σκληρά. Για μας ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του επόμενου αγώνα στην Euroleague», για να συμπληρώσει σχετικά με την αποβολή του Τσάβι Πασκουάλ. «Έχουμε καλό σταφ, ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα και όλοι οι προπονητές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Σχετικά με το καλό επίπεδο συνεργασίας του με τον Ντεσόν Τόμας είπε ότι… «είναι καταπληκτικός παίκτης, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Βασικά μπορώ να ταιριάξω με τον καθένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα