Παπαθεοδώρου: «Να δούμε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Να δούμε τα λάθη μας»

bet365

Η transition άμυνα και τα πολλά λάθη ήταν τα δύο στοιχεία που πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στη Βενετία. Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

«Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν λάθη που έδωσαν στη Βενέτσια πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη αλλά για να κερδίσεις (ειδικά εκτός έδρας) θα πρέπει να σκοράρεις κι εμείς δεν δημιουργήσαμε στο επίπεδο που έπρεπε, συν του ότι δεν βάλαμε σουτ τα οποία θα μας έδιναν και ψυχολογικό πλεονέκτημα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε στο επίπεδο της ομάδας λέγοντας ότι… «αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι έτοιμη ούτως ώστε να δημιουργήσει μέσα από την ομαδική συνεργασία. Αυτό αποδείχθηκε απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της Βενέτσια η οποία έχει πολύ ποιότητα και προσωπικότητα. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Πλέον στο μυαλό του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται ο εκτός έδρας αγώνας (13/10, 18:00) με την ΑΕΚ και στην αυριανή (11/10) προπόνηση θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Φιλ Γκος. «Θέλουμε να δούμε την κατάσταση του, δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουμε και η απόφαση θα παρθεί σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το επίπεδο ετοιμότητάς του», είπε και αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ. «Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό στη Βενετία. Θέλουμε να ασχοληθούμε με τα λάθη αλλά το βέβαια είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον Ουίλιαμ Χάτσερ. «Είναι δημιουργός και σκόρερ. Δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε, αλλά κάποιοι παίκτες είναι πολλοί φορτωμένοι από την προετοιμασία λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που είχαμε να διαχειριστούμε. Ο Ουίλ είναι εξαιρετικός, επαγγελματίας και θα βρει τον ρυθμό του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα