Διαρκείας με 21€ από την ΑΕΚ σε φοιτητές και ανέργους!

Διαρκείας με 21€ από την ΑΕΚ σε φοιτητές και ανέργους!

Κάτια Πετροπούλου
Διαρκείας με 21€ από την ΑΕΚ σε φοιτητές και ανέργους!

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ προσφέρει σε 200 φοιτητές και ανέργους εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 21€, σε μία κίνηση να ενισχυθεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο αριθμός που «έκλεισε» τα διαρκείας της η «Βασίλισσα» δεν έφερε ικανοποίηση στα ενδότερα της ομάδας, με αποτέλεσμα εκείνη να προχωρήσει σε δραστικές κινήσεις, δίνοντας παράλληλα χαρά στους οπαδούς της.

Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα δώσει 100 διαρκείας σε φοιτητές και άλλα 100 σε ανέργους στην συμβολική τιμή των 21€.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. αντιλαμβανόμενη τις επικρατούσες συνθήκες αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη προσφορά για τους φίλους της Ομάδας.

Οι πρώτοι εκατό (100) άνεργοι και οι πρώτοι εκατό (100) φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, που θα σπεύσουν την Πέμπτη 11/10 και την Παρασκευή 12/10 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), θα μπορούν να παραλάβουν ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να τη καταθέσουν βεβαίωση ανεργίας σε έντυπη μορφή, με πρόσφατη ημερομηνία. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μια βεβαίωση σπουδών.

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα