Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα διαρκείας της ΑΕΚ

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα διαρκείας της ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα διαρκείας της ΑΕΚ

bet365

Μετά από μια χρονιά πετυχημένη, όπως η περσινή, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο φετινό κάλεσμα της ΑΕΚ, καθώς ο αριθμός των διαρκείας που πωλήθηκαν ήταν απογοητευτικός.

Η προθεσμία για την αγορά των «κιτρινόμαυρων» διαρκείας έληξε το απόγευμα της Δευτέρας (08/10) και ο αριθμός είναι η αλήθεια πως δεν έφερε ικανοποίηση στην ΚΑΕ.

Μετά το... σοκ των 750 διαρκείας που ήρθε πριν από λίγο καιρό, η ΑΕΚ «έκλεισε» σήμερα περίπου στα 1.300, με τα συνδεσμιακά να είναι λιγότερα από 100.

Ναι μεν υπάρχει αύξηση σε σχέση με πέρυσι, αλλά ο στόχος που επιθυμούσαν να δουν οι «κιτρινόμαυροι», μετά από μια ονειρική χρονιά, δυστυχώς, δεν επετεύχθη.

Η απογοήτευση ήταν λογικό να κάνει την εμφάνισή της στα ενδότερα της ομάδας, από την στιγμή που αυτή κατέκτησε δύο τρόπαια (Κύπελλο Ελλάδος και BCL), πέτυχε νίκες επί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι τιμές ήταν μειωμένες και ο Μάκης Αγγελόπουλος, που χαίρει εκτίμησης του κόσμου, στηρίζει διαρκώς την ομάδα με υπερβάσεις.

Επιθυμία του μεγαλομετόχου, μάλιστα, ήταν η «Βασίλισσα» να φτάσει έστω τα 2.000, όχι για το οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως για την ηθική δικαίωση, μετά από όσα έχει καταφέρει η ομάδα υπό την προεδρία του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα