Πεδουλάκης: «Δείξαμε ότι είχαμε κίνητρο»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πεδουλάκης: «Δείξαμε ότι είχαμε κίνητρο»! (vid)

bet365

Το Περιστέρι άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Basket League και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε πως το αποτέλεσμα με την «Ένωση» θα βοηθήσει τους παίκτες του στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

Ο προπονητής του Περιστερίου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς βγάλαμε πραγματική ενέργεια η οποία ήταν κατά κόρων στα ριμπάουντ, στις διεκδικούμενες μπάλες όπου είχαμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό απ’ ότι η ΑΕΚ Εκεί δείξαμε πως είχαμε κίνητρο και νομίζω βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα. Το Περιστέρι μετά από καιρό γέμισε το γήπεδο κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό! Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν επιθετική η άμυνα μας. Αν μου δείξατε μία φορά που εμείς βγήκαμε heads out για να επιτεθούμε… Δεν έγινε καμία φορά. Απλά νομίζω ότι εκεί μπερδεύτηκε η ΑΕΚ.

Τα γκαρντ της δεν είχαν καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως μέσα από εκεί πήραμε μία διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έβγαλε ενέργεια, άνοιξε το γήπεδο, ήθελε τις επαφές και να μας χαλάσει το μυαλό και ήταν πολύ λογικό. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, έχει εγωισμό και παίκτες πολύ μεγάλης ποιότητας και περιμέναμε την αντίδραση τους. Εμείς έχουμε τρία παιδιά που έχουν κάνει από δύο, πέντε κι έξι προπονήσεις αντίστοιχα. Δεν ανταποκριθήκαμε στο κομμάτι των αλλαγών, δεν ξέραμε που να πάμε αλλά παρ’ όλα αυτά τα παιδιά είχαν ενέργεια και προσπαθούσαν. Ήταν ένα ματς όπου εμάς θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και θεωρώ πως αυτή η νίκη βοηθάνε περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών κι όλου του κλαμπ και των ανθρώπων της ομάδας που έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να επανέλθει και αν είναι σήμερα το γήπεδο γεμάτο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα