Μορέιρα: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Gazzetta team
Μορέιρα: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

bet365

Ο Γιανίκ Μορέιρα αναφέρθηκε στην καλή εικόνα του ΠΑΟΚ και στα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.

Ο Ανγκολέζος σέντερ του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου ανέφερε τις αιτίες του αποτελέσματος.

Ο Γιανίκ Μορέιρα αρχικά είπε πως, «Μία πολύ καλή νίκη, δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Δουλεύουμε ως ομάδα για να γίνουμε καλύτερη. Πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα στην άμυνα, να μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας. Ξεφύγαμε και τους δώσαμε τη δυνατότητα να μειώσουν. Ακόμη χρειαζόμαστε βελτίωση στα ριμπάουντ, μας πήραν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ».

Για τη δική του παρουσία: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ειδικά όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι, από το πρώτο λεπτό. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις κάποιες ομάδες δύο ή τρεις φορές αν τους βρεις στα playoffs. Οπότε θέλει προσοχή σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι έκανε double-double στο ντεμπούτο του: «Δεν μένω σε αυτό. Έχασα σουτ και βολές. Πρέπει να επικεντρωθώ στα λάθη μου και όχι στο double-double».

Για την ΑΕΚ: «Είναι πολύ νωρίς, ακολουθεί το ματς με τη Βενέτσια που προέχει και χρονικά. Έχουμε προπόνηση, θα δούμε την αντίπαλο μας στο βίντεο και θα διαμορφώσουμε εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Είναι μια σκληρή διοργάνωση το BCL. Δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία, παίζουμε, ταξιδεύουμε και ξαναπαίζουμε. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα