Γιατράς: «Είχαμε μεγαλύτερο βάθος από τον Κολοσσό»

Γιατράς: «Είχαμε μεγαλύτερο βάθος από τον Κολοσσό»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το 50% στα τρίποντα.

Ο τεχνικός του Προμηθέα μετά τη νίκη στη Ρόδο ανέφερε, «Ήταν το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και εκπλήξεις. Να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία τους αθλητές, στους παράγοντες και τους προπονητές. Ως προπονητής, αυτό είναι το 23ο ξεκίνημα που κάνω, μπορεί να ήμουν σε πιο χαμηλές κατηγορίες και σας διαβεβαιώ ότι το άγχος είναι ίδιο κάθε φορά που ξεκινάς. Καλή δύναμη στους προπονητές, γιατί είναι μεγάλος και μακρύς ο δρόμος. Για το παιχνίδι, είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, γιατί ο Κολοσσός μας έβαλε δύσκολα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Θα μπορούσε να μας είχε φύγει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Άνοιξε ο ρυθμός και έβαλε εύκολα καλάθια ο Κολοσσός, είχε και ευστοχία στα τρίποντα, ενώ εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, ενώ κουράστηκε η ομάδα του Κολοσσού, αφού εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Ήμασταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ποσοστό 50% και νομίζω ότι στο τέλος νικήσαμε εύκολα. Να ευχηθώ στον Νίκο καλή χρονιά, καλή δύναμη και να πετύχει τους στόχους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα