Αμφίβολος ο Πόουπ κι ενόψει Ρεθύμνου

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Πόουπ κι ενόψει Ρεθύμνου

bet365

Ο Μαλίκ Πόουπ δεν συμμετείχε ούτε στο σημερινό (4/10) πρόγραμμα προετοιμασίας κι αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον εντός έδρας αγώνα (6/10, 15:45) με το Ρέθυμνο.

Πριν την προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε το Ρέθυμνο στους παίκτες. Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε πλέον σε έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς και μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την πρόκριση της ομάδας στους «8» του Κυπέλλου, η ομάδα βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, από πολύ νωρίς το πρωί.

Το πρώτο ραντεβού των παικτών και όλων των στελεχών της ομάδας ήταν στις 10 το πρωί για την επίσημη φωτογράφιση για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ σε betshop.gr Basket League και Basketball Champions League. Λίγες ώρες αργότερα (15:30) συνεχίστηκε το πρόγραμμα της ομάδας, με την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου από τον προπονητή με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Malik Pope έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο (15:45) είναι αμφίβολη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Απόλλων Τσόχλας, Phil Goss και Jordin Williams. To πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή (5/10) με την τελευταία προπόνηση, ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Πριν από την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα