Μπαχτσέσεχιρ - ΠΑΟΚ 89-79

Μπαχτσέσεχιρ - ΠΑΟΚ 89-79

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπαχτσέσεχιρ - ΠΑΟΚ 89-79

bet365

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπαχτσέσεχιρ με 89-79 σε φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία είναι το λιγότερο που απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον τραυματισμό του Φιλ Γκος στο δεξί γόνατο.

Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην κρύβουν την έντονη ανησυχία τους για την κατάστασή του. Τραυματίας αποχώρησε και ο Σταύρος Σχίζας, ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα, αλλά η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο είναι του Φιλ Γκος.

Στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ όπως η Μπασάκσεχιρ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βασίστηκε πάνω στην ευστοχία της έξω από τα 6.75 όπου τελείωσε το παιχνίδι με 10/24 προσπάθειες, αλλά πλήρωσε το τίμημα των πολλών λαθών της (σ. σ. 20). Η Μπαχτσέσεχιρ στηρίχθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Κρις Μπαμπ ο οποίος σημείωσε 26 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (20-16) για να ακολουθήσει ένα πολύ κακό δεκάλεπτο για την ελληνική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ’ αυτό το διάστημα η Μπαχτσέσεχιρ σημείωσε 31 πόντους και στο τέλος του ημιχρόνου απέκτησε διαφορά 13 πόντων (51-38). Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει σε θέση διεκδίκηση της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο καθώς η διαφορά διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα (68-54) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 51-38, 68-54, 89-79

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα