«Του χρόνου τέτοια μέρα και... επτάστερος!»

«Του χρόνου τέτοια μέρα και... επτάστερος!»

«Του χρόνου τέτοια μέρα και... επτάστερος!»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επέκτασης της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό, μίλησαν επίσης ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως επίσης ο ο επικεφαλής εταιρικών & Ρυθμιστικών υποθέσεων ΟΠΑΠ και ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπέτις, αν ο Χριστοδουλόπουλος σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μας χαρά για αυτή τη σπουδαία συνεργασία η οποία είναι συνεργασία πολυετής. Προέρχεται και από το παρελθόν. Θα ήθελα να πω ότι είναι σημαντική γιατί συμβολίζει επίσης τα 100 χρόνια λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού όπως επίσης και τα 60 χρόνια από την λειτουργία του ΟΠΑΠ. Όλοι ξέρουμε οτι ο Παναθηναϊκός μεγάλο όνομα πανευρωπαϊκά στο μπάσκετ, αλλά ο  ΟΠΑΠ έχει προσφορά και στην κοινωνία. Στον αθλητισμό συντηρεί όλη την Ελλάδα και κοινωνικά βλέπουμε συνέχεια το έργο που παράγει. Όλοι βλέπουμε τι έκαναν για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια άριστη συνεργασία και θα δείξει το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο, όχι μόνο για τον αθλητισμό.»

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, επικεφαλής εταιρικών & Ρυθμιστικών υποθέσεων ΟΠΑΠ, είπε: «Πρόκειται για ιδιαίτερη εκδήλωση. Διπλή ιστορική σημασία για τον Παναθηναϊκό λόγω των 100 ετών και των 60 ετών του ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφημίσει το ελληνικό μπάσκετ και είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα. Να προωθήσουμε τις αξίες του αθλητισμού. Εύχομαι επιτυχίες και του χρόνου, τέτοια μέρα, ο Παναθηναϊκός να είναι επτάστερος. Σε μια πολύ δύσκολη 20ετια, η οικογένεια Γιαννακόπουλου κράτησε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού και γέννησε νέες γενιές οπαδών».

Τέλος ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας κ που έχουμε το ΟΠΑΠ στο όνομα της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Πολύ ξεχωριστή χρονιά και για τους 2 για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού και τα 60 χρόνια του ΟΠΑΠ. Γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την κίνηση. Ερχεται μια σπουδαία σεζόν. Η κληρονομιά του Παναθηναϊκού είναι τεράστια και θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Θα υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό.»

Best of internet