Ο Χολαργός ανακοίνωσε τον Γιάνκοβιτς

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Χολαργός ανακοίνωσε τον Γιάνκοβιτς

bet365

Ο Χολαργός επισημοποίησε τη συνεργασία με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για τη νέα σεζόν.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από τις 4 Σεπτεμβρίου για τη συμφωνία μεταξύ Χολαργού και παίκτη για τη νέα σεζόν.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν τον Βλάντο Γιάνκοβιτς ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ του Άρη Λυκογιάννη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Χολαργός ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας για την σεζόν 2018-19. Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε τα χέρια με τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της φετινής BasketLeague. Η ποιότητα και το ταλέντο του Γιάνκοβιτς δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες στην ομάδα και τον κόσμο του Χολαργού για τη νέα χρονιά.

O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1990 στο Βελιγράδι και στην Ελλάδα βρέθηκε ακολουθώντας την οικογένειά του και τον πατέρα του Μπόμπαν, όταν αυτός έδωσε τα χέρια με τον Πανιώνιο (1992-93). Είναι 2.02 και αγωνίζεται ως small forward. Τα πρώτα του βήματα ως μπασκετμπολίστας τα έκανε στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια πήγε στην ομάδα των Ανδρών όπου έμεινε ως το 2013. Μοναδική παρένθεση σε αυτή την πορεία του ήταν μια χρονιά όπου αγωνίστηκε στη Μέγκα Βιζούρα στη Σερβία (2008-09). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε τρία Κύπελλα Ελλάδας και ένα Πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2016-2017 μετακόμισε στη Βαλένθια, όπου δεν έκατσε πολύ καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ανδόρα με την οποία έφτασε στα playoffs του Πρωταθλήματος.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία του και στην εξέλιξή του έχουν παίξει και οι «μικρές» εθνικές ομάδες, αφού επέλεξε την Ελλάδα ως μπασκετική του πατρίδα. Έχει κατακτήσει το 2007 ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων, το 2008 χρυσό στο Ευρωπαϊκό Εφήβων, το 2009 ασημένιο στο Παγκόσμιο Εφήβων και χρυσό στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών, το 2010 ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών. Όσο αφορά την Εθνική Ανδρών είχε κληθεί στην προετοιμασία το 2013 πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά κόπηκε από την αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα