Νταλό: «Έχω πολύ καλό προαίσθημα»

Νταλό: «Έχω πολύ καλό προαίσθημα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νταλό: «Έχω πολύ καλό προαίσθημα»

bet365

Ο Μπορίς Νταλό ήταν ο πρώτος παίκτης που πίστεψε στο νέο project του Άρη και μιλώντας στο gazzetta.gr δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Πριν καλά-καλά πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του περσινού Πρωταθλήματος, ο Μπορίς Νταλό είχε πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γι’ αυτόν τον λόγο εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες (τον περασμένο Μάιο), προπονήθηκε με τους «κίτρινους» κι έπειτα από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη συμφώνησε σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων. «Μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας. Νιώθω ευλογημένος γιατί είμαι στον Άρη αλλά και γιατί κάνω αυτό που αγαπάω. Κάθε μέρα που ξυπνάω, ευχαριστώ τον Θεό γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Συν τοις άλλοις είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαία ιστορία και παράδοση», είπε στο gazzetta.gr.

Η αλήθεια είναι επίσης ότι ο Νταλό έκανε πολλά περισσότερο απ’ όσα συνηθίζει να πράττει ένας αθλητής. Είναι λάτρης των social media και με διαδοχικές αναρτήσεις του ουσιαστικά καλούσε όλους τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη να αποδεχθούν την πρόταση της ομάδας. Κυρίως επί της περίπτωσης του Λευτέρη Μποχωρίδη όπου είχε γράψει σε προσωπικό λογαριασμό του… «πάμε όλοι τώρα για να μείνει και ο Λευτέρης». Στη σχετική ερώτηση, αφού γέλασε απάντησε… «Με τον Λευτέρη παίξαμε αντίπαλοι πέρυσι. Ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία αυτού του παίκτη για το πρότζεκτ του Άρη. Ήθελα να μείνει ο Λευτέρης γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης, μας δίνει ένα πλεονέκτημα το ότι είναι αριστερόχειρας, συν τοις άλλοις είναι και ο αρχηγός μας. Γενικά, νομίζω ότι στην ομάδα υπάρχει ένα καλό γκρουπ παικτών».

Ενόψει της επόμενης χρονιάς, με την ARIS OPEN DAY έκλεισε ένας κύκλος προετοιμασίας και πλέον ξεκινάει ο επόμενος, ο τελευταίος. Ο Άρης έχει στη διάθεσή του μόλις 15 ημέρες για να φθάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα ετοιμότητας καθώς στον πρώτο επίσημο αγώνα (20/9) στην Τιφλίδα απέναντι στην Ντιναμό θα πρέπει να κάνει το καθήκον του. «Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, αλλά πρέπει να είναι δύσκολη όταν θέλεις να βάλεις τις βάσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Για μας, ο πρώτος στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους του BCL, ξέρουμε ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε σ’ ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. Νιώθω καλά γιατί δουλεύουμε πολύ σωστά και εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Το ζήτημα της αυτοπεποίθησης εξαρτάται από το πόσο καλά έχεις δουλέψει στην προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Διαπιστώνω ότι ήδη έχουμε πολύ καλή χημεία και το ζητούμενο είναι να μείνουμε ενωμένοι σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, είναι λογικό γιατί χτίστηκε μια ομάδα από την αρχή».

Ο Νταλό ένιωσε εντυπωσιασμένος και από την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας στην ARIS OPEN DAY. «Ήταν πολύ όμορφο αυτό που συνέβη. Ξέρω τι μπορούν να πετύχουν οι φίλοι του Άρη και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας σ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι χτίσαμε κάτι καλό το οποίο αξίζει υποστήριξης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα