Πανιώνιος... ώρα μηδέν!

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος... ώρα μηδέν!

bet365

Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι ο Πανιώνιος, αφού ο νέος επενδυτής της ομάδας, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΚΑΕ. Στενεύουν δραματικά πλέον τα χρονικά περιθώρια για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πριν από λίγες ημέρες οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν πως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που είχε ο Σταύρος Αλευρογιάννης μεταβιβάζεται σε επενδυτικό σχήμα, του οποίου εκπρόσωπος ήταν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πρώτη άμεση αλλαγή που ήρθε αφορούσε τον προπονητή, καθώς αποχώρησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την ομάδα, την στιγμή που ο Χριστοδουλόπουλος είχε επαφές με τους Τακιανό - Χουγκάζ να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία (αρνήθηκαν και οι δύο), ενώ είχε γίνει κρούση και στον Στέργιο Κουφό.

Επίσης, οι «κυανέρυθροι» ψάχνονταν εκ νέου για παίκτες, με τις λύσεις - ειδικά στην ελληνική αγορά - να είναι απειροελάχιστες.

Χθες (31/08) το βράδυ «έσκασε» και νέα... βόμβα στο σύλλογο!

Ο Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ, νιώθωντας πως δεν έχει την στήριξη που θα ήθελε από τους Πανιώνιους - λόγω της φήμης που τον συνόδευε από την θητεία του στα Τρίκαλα - αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το ελληνικό μπάσκετ μού πάει κόντρα».

Ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος, Σταύρος Αλευρογιάννης - ο οποίος έχει τονίσει πως θα βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα - έγινε έξαλλος, νιώθωντας εξαπατημένος από την στάση του νέου επενδυτή, αφού είχε μια ομάδα σχεδόν έτοιμη και η οποία διαλύθηκε.

Ο χρόνος στην κλεψύδρα του Πανιωνίου τελειώνει και πλέον, αν δεν βρεθεί μια καλή επενδυτική λύση έστω και την τελευταία στιγμή, για να σωθεί ό,τι σώζεται, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενδέχεται ακόμα και να βρεθεί εκτός Basket League.

Από την άλλη, εάν οι μετοχές περάσουν στον Ερασιτέχνη - που αυτό αναμένεται να γίνει - οι Πανιώνιοι θα τρέξουν την όλη προσπάθεια, αλλά με ένα ρόστερ που, όπως γίνεται κατανοητό, μόνο ανταγωνιστικό δεν θα είναι.

Ακόμη, γίνεται μια προσπάθεια να μεταπειστεί η οικογένεια Αλευρογιάννη και να επιστρέψει στην διοίκηση, ή έστω να βοηθήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς οικονομική ρευστότητα στην ομάδα δεν υπάρχει.

Σήμερα το απόγευμα (01/09, 17:00) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, όπου θα συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα και το μέλλον της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα