Με Γιάνκοβιτς οι προπονήσεις του Χολαργού

Gazzetta team
Με Γιάνκοβιτς οι προπονήσεις του Χολαργού

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συμμετέχει στις προπονήσεις του Χολαργού ενώ ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε πως το ζητούμενο για τους νεοφώτιστους είναι η «χημεία» εντός κι εκτός παρκέ.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το «παζλ» του Χολαργού για τη νέα χρονιά συμπληρώνεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ και μέσα στο γήπεδο ανεβαίνουν οι στροφές από τον Άρη Λυκογιάννη και τους συνεργάτες του ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην παρθενική συμμετοχή της στην Basket League.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι πολύ γρήγορα μαζεύεται όλη η ομάδα μαζί. Όταν φτιάχνεις ένα καινούργιο ρόστερ από το μηδέν είναι πολύ βασικό στοιχείο. Και για να αποκτήσεις χημεία στο γήπεδο, αλλά κυρίως για να δημιουργηθούν δεσμοί και η κατάλληλη χημεία εκτός γηπέδου» εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης και συμπλήρωσε: «Το θετικό είναι ότι αρκετοί παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους από προηγούμενες θητείες τους. Υπάρχουν παιδιά που έχουν συνεργαστεί ξανά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και στην λειτουργία των αποδυτηρίων».

Στο μεταξύ, σήμερα (21/8) πέρασαν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις οι Φιτζπάτρικ, Σκουλίδας και Καλαϊτζάκης, υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου ορθοπεδικού Ηρακλή Πατσόπουλου στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο Ντάριν Ντόρσεϊ που έφτασε το πρωί από τις Ηνωμένες Πολιτείες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση ενώ εκτός του Δημήτρη Μαυροειδή, στις προπονήσεις του Χολαργού συμμετέχει από σήμερα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα