Με guest star τον Μαυροειδή ο Χολαργός (pics)

Με guest star τον Μαυροειδή ο Χολαργός (pics)

Με guest star τον Μαυροειδή ο Χολαργός (pics)

Ο Χολαργός ξεκίνησε την προετοιμασία του με τον Δημήτρη Μαυροειδή να συμμετέχει ως φιλοξενούμενος στην προπόνηση. 

Ο Δημήτρης Μαυροειδής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ωστόσο μέχρι να βρεθεί ομάδα, ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Λυκογιάννη να γυμνάζεται με τον Χολαργό.

Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους έχοντας ορισμένες απουσίες αφού τις επόμενες μέρες θα έρθουν όλοι ξένοι.

Η εημέρωση της ομάδας αναφέρει:

«Η επίσημη πρώτη της ΚΑΕ Χολαργός για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης.

Ο Άρης Λυκογιάννης καλωσόρισε τους παίκτες και άμεσα τους έβαλε με τους συνεργάτες του στην λογική της ομάδας και της δουλειάς που θα γίνει προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τη νέα αγωνιστική περίοδο στην BasketLeague.

Στην διάθεση του Έλληνα προπονητή τέθηκαν οι: Φιτζπάτρικ, Χόκινς, Οκερεαφόρ, Σκουλίδας, Καμπερίδης, Καλαϊτζάκης, Κόττας, Σπυριδωνίδης και Ραλλάτος. Από την πρώτη του Χολαργού απουσίασαν οι Ντόρσει, Αγκμπελέζε και Λο.

Οι ιατρικές εξετάσεις

Η έναρξη της προετοιμασίας του Χολαργού σηματοδοτήθηκε επί της ουσίας νωρίς σήμερα το πρωί, όταν ένα γκρουπ παικτών πέρασε από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, οι Χόκινς, Οκερεαφόρ, Καμπερίδης, Κόττας και Σπυριδωνίδης υποβλήθηκαν σε ενδελεχή έλεγχο. Ενώ, το ίδιο θα γίνει αύριο (21/8) με τους Φιτζπάτρικ, Σκουλίδα, Καλαϊτζάκη και Ραλλάτο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να περάσουν από ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και οι Αγκμπελέζε, Ντόρσει. Ο τελευταίος αναμένεται αύριο (21/8) το πρωί στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ΚΑΕ Χολαργός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον διακεκριμένο ορθοπεδικό Ηρακλή Πατσόπουλο και την Ευρωκλινική Αθηνών για την παροχή υπηρεσιών στους αθλητές μας.

Best of internet