Μαυροειδής: «Προτεραιότητα το εξωτερικό, δέθηκα με την ΑΕΚ»

Μαυροειδής: «Προτεραιότητα το εξωτερικό, δέθηκα με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Προτεραιότητα το εξωτερικό, δέθηκα με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ, είπε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι το εξωτερικό.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με 200+ ειδικά στοιχήματα και με κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην «Ώρα» και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στον πρόεδρο της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι συναισθήματα του αφήνει η τριετία του στην ΑΕΚ: «Ζήσαμε πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω πρόσφερα κι εγώ στην ομάδα. Είναι συγκινητική στιγμή. Ελπίζω να συναντηθούμε κάποια στιγμή ξανά και να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, έστω και από άλλο πόστο. Δέθηκα πάρα πολύ με την ομάδα και τον κόσμο. Έχω μάθει να είμαι στυγνός επαγγελματίας στην καριέρα μου, η ΑΕΚ ωστόσο με έκανε να δώσω το κάτι παραπάνω. Θα μου λείψει αυτό που είχαμε φτιάξει στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθα στην ομάδα στη δεύτερη χρονιά της στην Α1, από το μηδέν μέχρι την κορυφή, αφού κάναμε και… νταμπλ πέρσι. Η σεζόν αυτή θα μείνει χαραγμένη για πάντα μέσα μου. Είναι η δικαίωση γι’ αυτά που πέρασα και τη θέληση που είχα να επιστρέψω δυνατός».

Τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο: «Ο πρόεδρος ήταν αυτός που με έφερε στην ΑΕΚ. Το έκανε προσωπικά εκείνος. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, ζήταγε πάντα τη γνώμη μου για την ομάδα. Ήταν και για εκείνον μια δικαίωση η περσινή σεζόν για όσα έχει δαπανήσει. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ που με έφερε στην ομάδα και θέλω να πιστεύω πως αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του».

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Ευρώπη. Θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας. Δεν είναι εύκολο, βέβαια, γιατί η αγορά έχει ανοίξει και οι περισσότερες ομάδες προτιμούν Αμερικανούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα