Τα... κεφάλια μέσα στο Περιστέρι

Τα... κεφάλια μέσα στο Περιστέρι

Gazzetta team
Τα... κεφάλια μέσα στο Περιστέρι

bet365

Διακοπές... τέλος στο Περιστέρι, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων μπαίνει με τη σειρά της στην αφετηρία της νέας σεζόν με την έναρξη της προετοιμασίας.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

Όπως ανέφερε και η ΚΑΕ Περιστέρι «ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της προετοιμασίας του Γ.Σ. Περιστερίου. Στις 17 Αυγούστου γκρουπ παικτών θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, την επομένη θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ενώ στις 20 Αυγούστου, θα υπάρξουν νέες ιατρικές εξετάσεις για τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου.

Όσον αφορά τις αφίξεις των ξένων παικτών του Γ.Σ.Π., οι Igor Kesar και Henrik Sirko θα φτάσουν στην χώρα μας στις 18 Αυγούστου και ώρα 15:00 ενώ στις 22:00 θα βρεθεί στο “Ελ. Βενιζέλος” ο Steven Gray. Μία ημέρα μετά, θα φτάσει ο Ryan Harrow, στις 22/8 έρχεται ο Jeff Allen, ενώ η άφιξη του Keydren “Kee-Kee” Clark έχει προγραμματιστεί για τις 26/8 με τον Αμερικανό γκαρντ να αναχωρεί απ’ ευθείας για τα Ιωάννινα, εκεί όπου ο Γ.Σ.Π θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα