Επέστρεψε ο Λαμπ στο Λαύριο

Επέστρεψε ο Λαμπ στο Λαύριο

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Λαμπ στο Λαύριο

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ Ντορόν Λαμπ ανανέωσε τη συνεργασία του με το Λαύριο που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην NBAer για ακόμα έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο

«He's back !!!

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ στην ομάδα! Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τη γραμμή πυρός του Λαυρίου.

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους κι έχοντας 2,6 ασίστ σε 14 αγώνες.

Η επιστροφή του πρώην ΝΒΑερ, με τους Μιλγούοκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ στο Λαύριο αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομάδα μας χτίζει σχέσεις ζωής και αποτελεί την πρώτη επιλογή για παίκτες τόσο μεγάλης, αγωνιστικής και όχι μόνο, αξίας όπως ο Doron Lamb!

Ο 27χρονος σταρ θα έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας, ώστε να τεθεί από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη δύσκολη φετινή σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα