Και με τη... βούλα στον Άρη ο Κάιζερ!

Και με τη... βούλα στον Άρη ο Κάιζερ!

Gazzetta team
Και με τη... βούλα στον Άρη ο Κάιζερ!

bet365

Λίγη ώρα μετά το video που επισημοποιούσε την απόκτηση του Μάικαλ Κάιζερ από τον Άρη, ήρθε και η ανακοίνωση.

Μετά το video για τον Μάικαλ Κάιζερ, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για τον παίκτη στην ιστοσελίδα του «αυτοκράτορα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Michale Kyser. Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1991 στη Victoria του Texas, έχει ύψος 2,08 μ. και αγωνίζεται και στις δυο θέσεις των ψηλών. Ο Kyser έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στο High School με τις ομάδες του Lancaster και του Christian Life Center Academy, που έχουν έδρα το Texas.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε κολεγιακό επίπεδο, επέλεξε το 2011 το Louisiana Tech από το οποίο αποφοίτησε το 2015, όντας ο κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του πανεπιστημίου, με μέσο όρο την τετραετία αυτή 2,6 τάπες. Την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο σημείωνε 8,6 πόντους, έπαιρνε 6,6 ριμπάουντ κι έκανε 2,8 κοψίματα. Με το Louisiana Tech αναδείχθηκε τρεις συνεχόμενες σεζόν (2013, 2014, 2015) Πρωταθλητής Περιφέρειας και ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας την τριετία αυτή.

Πήρε μέρος το καλοκαίρι του 2015 στο Summer League του Las Vegas με τους Toronto Raptors. Η ομάδα του Καναδά του προσέφερε συμβόλαιο, όμως τον αποδέσμευσε τον Οκτώβριο, πριν προλάβει να παίξει σε επίσημο αγώνα. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη θυγατρική των «Πτερόσαυρων» στη G-League, τους Raptors 905, στους οποίους έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας 3,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 43 παιχνίδια, με 67,6% στις ελεύθερες βολές και 46,8% στα δίποντα.

Την επόμενη χρονιά (2016-2017) συνέχισε την καριέρα του στη G-League με τους Salt Lake City Stars, παρότι νωρίτερα είχε έρθει σε συμφωνία με τη λιβανέζικη Tadamon Zouk, με την οποίαδεν συμμετείχε σε επίσημο αγώνα. Σε 29 ματς, στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, συνεισέφερε 3,3 πόντους και 3,8 ριμπάουντ, με 47,4% στις βολές και 44,7% στα δίποντα.

Η Κυπριακή Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ήταν η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017. Με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε πέντε αναμετρήσεις του Κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέροντας 13,4 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2,6 κοψίματα, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αποτελώντας σημείο αναφοράς στη ρακέτα της ομάδας.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στη Μεγαλόνησο προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Κύμης, η οποία συμφώνησε μαζί του στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη. Αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια (20 στην κανονική περίοδο και 2 στα πλέι οφ) στην ελληνική Α1, μετρώντας 6,7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1,8 κοψίματα, με 77% στις βολές και 62,6% στα σουτ δυο πόντων. Ήταν μάλιστα ο κορυφαίος «μπλοκέρ» του πρωταθλήματος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα