Στογιάκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρέλα»

Στογιάκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρέλα»

Gazzetta team
Στογιάκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρέλα»

bet365

Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ που θα έχει για πάντα στην καρδιά του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον Κουφό και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Οι δηλώσεις του Assistant Generla Manager των Κινγκς στο «Έθνος»:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι τρέλα, το έχω ξαναπεί. Επαιξα λίγο, δεν πρόλαβα να προσφέρω πολλά, όμως ακόμη και σήμερα δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω ακόμη και εδώ στην Αμερική από ΠΑΟΚτσήδες. Ήρθα στην Ελλάδα σε μια ωραία ηλικία, λόγω του πολέμου και τα επόμενα χρόνια δεν είχα την επαφή με τον τόπο καταγωγής μου, όπως ίσως θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη μού πρόσφεραν αυτό που είχα ανάγκη. Αισθάνομαι τυχερός που έγινα μέλος αυτής της οικογένειας. Εκανα φιλίες που κρατούν μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Θα καταλογιστούν τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση στο Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τον Αντετοκούνμπο: «Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα -κι όχι μόνο- θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι γι΄ αυτό το παιδί. Ο Γιάννης κάνει τρομερή καριέρα, είναι αυτή τη στιγμή μέσα στους 10 πιο αναγνωρισμένους και αγαπητούς παίκτες στο ΝΒΑ. Εχει προοδεύσει πολύ από την πρώτη σεζόν στην Αμερική, είναι ξεκάθαρο πως έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είναι ένα σεμνό και προσγειωμένο παιδί, το οποίο αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Είναι κεφάλαιο για τη χώρα. Η καριέρα του έχει πάρει πλέον έναν δρόμο που θα είναι μόνο ανοδικός».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Τον Παπαγιάννη τον επιλέξαμε το 2016 στο Νο13 στα ντραφτ, γιατί τον πιστέψαμε. Ξέραμε τα χαρακτηριστικά του, το ταλένρτο του. Εξακολουθεί να είναι ένας καλός παίκτης, ανεξάρτητα αν η συνεργασία μας σταμάτησε. Υπάρχει ένα κλισέ που λέμε καμιά φορά για το τάιμινγκ. Αυτό ισχύει. Κάποιες φορές βέβαια, και εσύ πρέπει να αναρωτιέσαι τι έκανς για να είσαι στο σωστό τάιμινγκ. Κάποιες φορές τα χρονικά περιθώρια που θέτουν δεν είναι υπέρ του παίκτη. Πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένος, να συνεχίσει να πιστεύει στον εαυτό του και να δουλεύει, γιατί είναι ικανός και ταλαντούχος».

Για τον Κουφό: «Ο Κουφός έκανε χρήση ενός όρου που είχε το συμβόλαιό του και παρέμεινε στο Σακραμέντο. Ο Κώστας έχει κάνει αξιοπρεπή καριέρα 9-10 χρόνων στο ΝΒΑ. Εχει τη δική του πορεία, εκμεταλλευόμενος τα πλεονεκτήματά του. Για τον Κουφό ισχύει ό,τι για όλους μας είμαστε εδώ μέχρι την ημέρα που δεν θα είμαστε. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα