Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μποχωρίδη!

Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μποχωρίδη!

Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Μποχωρίδη!

Φαίνεται ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι στην καριέρα του καθώς εκτός της πρότασης του Άρη έχει στα χέρια του επίσημο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αλλά και προσφορά από τον Ήφαιστο Λήμνου!

Το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται… καυτό για τον 24χρονο γκαρντ. Οι συζητήσεις του με τον Άρη δεν εξελίσσονται θετικά καθώς υπάρχει διαφωνία τόσο στο οικονομικό αλλά κυρίως στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Οι «κίτρινοι» πρότειναν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά και την εκατέρωθεν δυνατότητα εξόδου από αυτό καθώς τόσο το καλοκαίρι του 2019 όσο και αυτό του 2020 και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να απεμπλακούν με την καταβολή ποσών μερικών χιλιάδων ευρώ.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο παρακολουθεί τις συζητήσεις του Άρη με τον Λευτέρη Μποχωρίδη αλλά έχει εκδηλώσει επισήμως και το ενδιαφέρον του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση του Δικεφάλου αφορά διετές συμβόλαιο. Επίσημη πρόταση στον αθλητή έχει καταθέσει και ο Ήφαιστος Λήμνου ο οποίος προσπαθεί να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Best of internet