Γιάνκοβιτς: «Υπάρχουν προτάσεις, έχω επιλογές»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Υπάρχουν προτάσεις, έχω επιλογές»

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στο μέλλον του ενώ σχολίασε και τον Γιάνις Τίμα που πήγε στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ μιλώντας στον «Sport FM» αναφέρθηκε στις σκέψεις για την επόμενη ομάδα του και στην μεταγραφή του Λετονού διεθνή στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς:

- Για την επόμενη ομάδα του: «Δεν έχω ομάδα αυτή τη στιγμή. Τώρα που τελείωσε το summer league, νομίζω ότι θα γίνει κάτι διότι οι ομάδες έχουν μια πιο καθαρή εικόνα. Υπήρχαν και υπάρχουν προτάσεις, αλλά και επιλογές. Ψάχνω όμως κάτι συγκεκριμένο, κάτι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή θα επέλεγα ομάδα από την Ισπανία».

- Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα: «Υπήρχε μια συζήτηση με ομάδα, αλλά δεν προχώρησε παρακάτω. Δεν είμαι αρνητικός ή θετικός για κάτι. Δεν αποκλείω τίποτα. Θέλω να πάω σε ομάδα που θα επιλέξω εγώ. Θέλω να έχω ενεργό ρόλο».

- Για τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση του σμολ φόργουορντ είναι συνδετικός κρίκος γιατί η μπάλα δεν περνάει από τα χέρια του. Εγώ έχω το πλεονέκτημα πως μπορώ να μαρκάρω παίκτη από το “2” μέχρι το “4”».

- Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα: «Είναι καλός παίκτης κατά την προσωπική μου άποψη. Το θέμα είναι να κουμπώσει με την ομάδα. Δεν μπορώ να τον κρίνω επειδή είναι συνάδελφος. Έχει πολύ καλό σουτ, δεν είναι όμως τόσο δυνατός στο low-post παιχνίδι. Είναι πολύ καλός σουτέρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα