Ενημερώθηκε ο Μπλατ, στροφή σε Τουπάν και υπό συνθήκες... Περπέρογλου

Ενημερώθηκε ο Μπλατ, στροφή σε Τουπάν και υπό συνθήκες... Περπέρογλου

Ενημερώθηκε ο Μπλατ, στροφή σε Τουπάν και υπό συνθήκες... Περπέρογλου
Ο Ντέιβιντ Μπλατ ενημερώθηκε για την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου και από αύριο θα προχωρήσει στη διερεύνηση του Άξελ Τουπάν και όχι μόνο.

Αργά το βράδυ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως δε θα συνεχίσουν μαζί και στον Ολυμπιακό επικοινώνησαν αμέσως με τον Ντέιβιντ Μπλατ ώστε να τον ενημερώσουν.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr προ ημερών, ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός είχε ήδη σχεδιάσει εναλλακτικό πλάνο, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο (09/07).

Ο Άξελ Τουπάν είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Έλληνα φόργουορντ και μοναδικός αντίπαλος μέχρι τώρα των Πειραιωτών είναι το ΝΒΑ.

Ο Γάλλος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις, ωστόσο έχει από την δική του πλευρά όρο να αποχωρήσει με ένα buy out της τάξης περίπου των 100.000 ευρώ. Ο Τουπάν πάντως θέλει να κάνει μία έρευνα και στην αγορά του ΝΒΑ μήπως κι επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Από εκεί και πέρα ένα από τα ονόματα που υπάρχει στο τραπέζι ως επιπλέον προσθήκη στη θέση «3» (μαζί με Τουπάν ή όποιον άλλο ξένο παίκτη) είναι αυτό του Στράτου Περπέρογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του (ακολουθούν τα χρήματα στις προτεραιότητές του), διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Πειραιώτες και μπορεί να αποδεχτεί έναν πιο βοηθητικό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν αφού είναι έμπειρος και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα