Εν αναμονή της απάντησης Παπαπέτρου

Εν αναμονή της απάντησης Παπαπέτρου

Αντωνία Σπανού
Εν αναμονή της απάντησης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι η τελευταία εκκρεμότητα του Ολυμπιακού στο θέμα των ανανεώσεων και οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόταση που έκαναν στον εκπρόσωπο του περιμένουν την απάντηση του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μετά την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη και του Κώστα Παπανικολάου, η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει για τον Ολυμπιακό στο θέμα των ανανεώσεων είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το ραντεβού της πλευράς του διεθνή φόργουορντ με εκείνη του Ολυμπιακού έγινε την Τρίτη το απόγευμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρότασή τους και ο Παπαπέτρου ζήτησε χρόνο να την σκεφτεί. Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα, οι δύο πλευρές μίλησαν για περίπου δύο ώρες και διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο παίκτης ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την πρόταση, να δει τις επιλογές του ως ελεύθερος και να απαντήσει τελικά στον Ολυμπιακό.

Είναι σίγουρο πως και οι «ερυθρόλευκοι» και ο «Πάπι» επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία και μένει να βρεθεί η «χρυσή» τομή για να γίνει αυτό, να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο των ανανεώσεων και να συνεχίσουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να γεμίζουν τα κενά του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα