Προς παραμονή ο Ξανθόπουλος στην ΑΕΚ

Προς παραμονή ο Ξανθόπουλος στην ΑΕΚ

Προς παραμονή ο Ξανθόπουλος στην ΑΕΚ

bet365

Το συμβόλαιο του Βασίλη Ξανθόπουλου ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν, ωστόσο η ΑΕΚ σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν του για τη νέα χρονιά.

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Ο έμπειρος γκαρντ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι της δεν θα τον άφηναν να φύγει έτσι απλά.

Το συμβόλαιο του Ξανθόπουλου ολοκληρώθηκε με το πέρας της σεζόν, ωστόσο σε αυτό υπήρχε οψιόν ανανέωσης για το 2018-19. Και στη "Βασίλισσα" αποφάσισαν να την ενεργοποιήσουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό, την συμπεριφορά και τα αγωνιστικά προσόντα του 34χρονου και μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όπως αμοιβαία ήταν και η επιθυμία για συνεργασία και του χρόνου.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο νέο ρόστερ, καθώς στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι η διατήρηση/δημιουργία του. Ο Λούκα Μπάνκι έρχεται στην Αθήνα (04/07) και θα πιάσει αμέσως δουλειά για τον σχεδιασμό της ομάδας, τακτοποιώντας πρώτα όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα