Ανανέωσε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό!

Ανανέωσε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό!

Αντωνία Σπανού
Ανανέωσε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό!
Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε σε όλα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στα «ερυθρόλευκα»!

Η σημαία στον ιστό της!

Ο ηγέτης και αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, συμφώνησε και θα φορά την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο «Kill Bill» συναντήθηκε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, για άλλη μια φορά η συμφωνία έγινε μια τυπική διαδικασία και ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει στο «Λιμάνι» (χωρίς να γίνεται γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου), ώστε να είναι εκείνος που θα οδηγήσει και πάλι τους «ερυθρόλευκους» στις επιτυχίες.

Αυτό είναι το τέταρτο διαδοχικό συμβόλαιο που υπογράφει ο Σπανούλης.

Σε αυτά κατάφερε και άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, κατάκτησε την Ευρώπη και επέστρεψε στις εγχώριες επιτυχίες.

Ήταν 11 Ιουλίου του 2010 όταν ο Λαρισαίος γκαρντ πήρε την απόφαση να βγάλει τα πράσινα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να αλλάξει τα δεδομένα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σπανούλης με τον Ολυμπιακό έχουν κατακτήσει τα πάντα, αφού έχει πάρει δύο Euroleague (2012, 2013), ένα βραβείο MVP της διοργάνωσης (2013), δύο MVP Final Four (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2016) και ένα Κύπελλο (2011).

Παράλληλα έχει γράψει μοναδική ιστορία σε ευρωπαϊκά και εγχώρια παρκέ, αφού πλέον είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 και πρώτος σε ασίστ στην Euroleague.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς αυτά που έχει πετύχει ο 36χρονος γκαρντ στην καριέρα του, οι επιτυχίες και τα κατορθώματα μιλούν από μόνος τους για εκείνον.

Ο Βασίλης Σπανούλης για ακόμα μια φορά δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί για να πει το «ναι» στην ομάδα της οποίας ηγείται και ο Ολυμπιακός θα μπορεί να βασιστεί για ακόμα μια φορά στον αρχηγό του, ώστε να μπει όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην εποχή Μπλατ, που έχει ήδη ξεκινήσει.

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Ήταν η ημερομηνία που άλλαξαν τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη.

Στις 11 Ιουλίου του 2010 θα ανακοινωθεί η απόφαση του Σπανούλη να αλλάξει στρατόπεδο και μαζί θα αλλάξει και η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Οι Αγγελόπουλοι πείθουν τον Σπανούλη να φορέσει τα κόκκινα, να αφήσει πίσω του το πράσινο παρελθόν του και να πάρει τα κλειδιά μια ομάδας που έψαχνε τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική πραγματικότητα.

«Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι.

Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και για αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου.

Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».

Η απόφαση πάρθηκε,ο Βασίλης Σπανούλης θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν θα έμπαινε στο ΣΕΦ με άλλη φανέλα κάνοντας τους εχθρούς, φίλους και τους φίλους, εχθρούς.

8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«H KAE Oλυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα τρία χρόνια».

Μόλις μερικές λέξεις χρειάστηκε για να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη το 2013. Ο «Kill Bill» πάντα έκανε ξεκάθαρη την πρόσθεση του να παραμείνει στην ομάδα και πάντα οι πρόεδροι του Ολυμπιακού φρόντιζαν να δείχνουν πόσο τον εκτιμούν.

Κάπως έτσι έχουν γίνει όλα τα ραντεβού ανανέωσης του Σπανούλη με τον Ολυμπιακού, όπου φροντίζει να αφήνει απ' έξω τον μάνατζερ του και μπαίνει μόνος του για να συμφωνήσει. Το 2013 προερχόμενος από δύο συνεχόμενες Euroleague ήταν το πιο «καυτό» όνομα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν χρειάστηκαν και πάλι πολλά για να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το τελευταίο χρονικά συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό συμφωνήθηκε το ίδιο εύκολα όπως τα προηγούμενα και λίγο πιο νωρίς από αυτά.

Ήταν 12 Ιουνίου του 2016, όταν ο Σπανούλης βρέθηκε για ακόμα μια φορά στα γραφεία των αδελφών Αγγελόπουλων, συνομίλησαν για περίπου έξι ώρες και ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, με το ραντεβού αυτό να δείχνει για ακόμα μια φορά ότι έχει βρεθεί ο τρόπος οι δύο πλευρές να τα... βρίσκουν με χαρακτηριστική ευκολία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα