Δανεικός στο Περιστέρι ο Χαραλαμπόπουλος!

Δανεικός στο Περιστέρι ο Χαραλαμπόπουλος!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα αγωνιστεί ξανά δανεικός την επόμενη σεζόν στην Basket League, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπου και ήταν με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος φόργουορντ υπέγραψε νέο - μειωμένο σε διάρκεια - συμβόλαιο (μέχρι το 2021) με το «τριφύλλι» το προηγούμενο καλοκαίρι και στην συνέχεια ανηφόρισε για τη Θεσσαλονίκη, όπου και αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον οποίο ήταν μαζί στις «μικρές» Εθνικές.

Ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει μακριά από το ΟΑΚΑ και την επόμενη χρονιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θα επιστρέψει στην Αθήνα, για λογαριασμό του Περιστερίου.

Ο Χαραλαμπόπουλος θα βάλει την φανέλα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων πάλι με την μορφή δανεισμού από τους «πράσινους» και μάλιστα η ανακοίνωση αναμένεται εντός των επόμενων ωρών ή και ημερών.

Ο «χρυσός» αρχηγός της Εθνικής Νέων θα συνεργαστεί ξανά με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος τού είχε δείξει εμπιστοσύνη και στο διάστημα που δούλεψαν μαζί στον Παναθηναϊκό, και θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό, αναμφίβολα, ήταν κάτι που μέτρησε πολύ και ωφέλησε στο να υπάρξει άμεση συμφωνία, ενώ το Περιστέρι, που θέλει να στηριχθεί στο ελληνικό στοιχείο, στοχεύει και στην απόκτηση κι άλλων παιδιών της «χρυσής» γενιάς του '96-'97.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα