Παραμένει ο Ντένμον στον Παναθηναϊκό

Παραμένει ο Ντένμον στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Κούβαρης
Παραμένει ο Ντένμον στον Παναθηναϊκό

bet365

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας παραμονής αναμένεται να λάβει άμεσα τέλος και να ανακοινωθεί η παραμονή του Μάρκους Ντένμν για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ουδέποτε ήταν εκτός πλάνων του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως για την οριστικοποίηση της παραμονής του και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μπορεί να έμεινε εκτός... ρόστερ για τα playoffs ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στις ικανότητες του Αμερικανού.

Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr ο Ντένμον είχε εγγυημένη θέση στο ρόστερ και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο ίδιος έχει δείξει τεράστιο επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ενώ άπαντες στην ομάδα θεωρούν ότι θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τη νέα σεζόν , έχοντας στις πλάτες του και την εμπειρία της φετινής EuroLeague.

Μάλιστα ο Ντένμον είχε... προαναγγείλει μεταξύ σοβαρού και αστείου και τη παραμονή του Νικ Καλάθη (σ.σ. ασχέτως αν στη συνέχεια «κατέβασε» το tweet), ένα θέμα το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ισχυρίζονται ότι έχουν ξεκινήσει -που όντως έχουν ξεκινήσει- το Plan B αλλά ο φυσικός ηγέτης της ομάδας εάν και εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει στους «πράσινους» εννοείται και εξυπακούεται ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα