Σχεδιασμός χωρίς... Καλάθη!

Σχεδιασμός χωρίς... Καλάθη!

Gazzetta team
Σχεδιασμός χωρίς... Καλάθη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε την οικονομική υπέρβαση για να κρατήσει τον Νικ Καλάθη δίνοντας προθεσμία στον διεθνή γκαρντ, ο οποίος όμως ουσιαστικά δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα κι έτσι οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους χωρίς τον ηγέτη τους!

Η παραμονή του Καλάθη στο ρόστερ της νέας σεζόν ήταν προτεραιότητα για τους πρωταθλητές που κατέθεσαν ηγεμονική πρόταση ύψους 6.5 εκατομμυρίων ευρώ στον ομογενή γκαρντ, ο οποίος κουβάλησε τους «πράσινους» πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Extra χρόνος; Extra κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την οικονομική υπέρβαση για να τον κρατήσει καταθέτοντας ηγεμονική πρόταση προ 15 ημερών, ενώ το ενδεχόμενο παραμονής του τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ καθώς από την οριστική του απάντηση θα γνώριζε ο Καταλανός προπονητής με τη διοίκηση πώς θα πορεύονταν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής γκαρντ, ωστόσο, δεν έχει δώσει ουσιαστικά απάντηση στο «τριφύλλι» μέχρι σήμερα κι έτσι οι πρωταθλητές φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν τον σχεδιασμό χωρίς αυτόν. Βέβαια όταν μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και εκείνον που την «κουβάλησε» από την αρχή της φετινής σεζόν, αυτό μπορεί και να αλλάξει.

Πολλώ δε μάλλον εάν και εφόσον ο Καλάθης κάνει... δεύτερες σκέψεις και αποφασίσει να δώσει την οριστική του απάντηση (πολλώ δε μάλλον εάν και εφόσον είναι θετική) εντός των επόμενων 24ωρων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει εξαίρεση αν και ο Καταλανός τεχνικός πιάνει από το πρωί Σαββάτου δουλειά για τον καταρτισμό του νέου ρόστερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα