Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ

Gazzetta team
Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κρις Φλέμινγκ
Την περίπτωση του πρώην προπονητή της εθνικής Γερμανίας και νυν βοηθού στους Νετς, Κρις Φλέμινγκ, εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Η διαδικασία εύρεσης του ανθρώπου που θα κάθεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τη νέα σεζόν συνεχίζεται.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη. Συνεπώς, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στρέφουν και αλλού την προσοχή τους, σε ό,τι αφορά τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Πέρα από τα ονόματα των Αντρέα Τρινκιέρι, Χουάν Πλάθα και Βέλιμιρ Περάσοβιτς, οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους και το όνομα του Κρις Φλέμινγκ.

Ο 48χρονος κόουτς είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους «ερυθρόλευκους», πριν από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Γερμανίας θεωρείται μια προσιτή και καλή λύση.

Ο Φλέμινγκ ήταν για έξι χρόνια στον πάγκο της Μπάμπεργκ (2008-14), στη συνέχεια είχε χρέη βοηθού στους Νάγκετς (2015-16) και εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο επιτελείο των Νετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα