Τα... λένε Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ για τη νέα σεζόν!

Τα... λένε Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ για τη νέα σεζόν!

Γιώργος Κούβαρης
Τα... λένε Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ για τη νέα σεζόν!

bet365

Μπορεί να μην πέρασε μία εβδομάδα από την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού με τη συνάντηση της διοίκησης με το προπονητικό τιμ.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας.

Πρώτο και καλύτερο δεν είναι άλλο από την ανανέωση του Νικ Καλάθη! Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο.

Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, κάτι που θα συμβεί μόνο από τη στιγμή που «πέσουν» οι υπογραφές και μετά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες παραμονής του είναι πολύ περισσότερες από αυτές της αποχώρησης.

Ουσιαστικά πάνω σε αυτήν την βάση θα γίνει και η συζήτηση της διοίκησης με το τεχνικό τιμ της ομάδας αφού από την ανανέωση του Καλαθη εξαρτώνται και όλες οι υπόλοιπες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα