«Πάρτε το πρωτάθλημα για τον Παύλο»! (pics)

«Πάρτε το πρωτάθλημα για τον Παύλο»! (pics)

«Πάρτε το πρωτάθλημα για τον Παύλο»! (pics)

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ πριν από τον τελικό των τελικών με τον Ολυμπιακό!

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο Game 5 της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό αφού η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είναι καθήκον μας να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Για πολλούς λόγους…» ανέφερε με νόημα στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ντίνος Μήτογλου, κάτι που τόνισαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του «τριφυλλιού» στην τελευταία προπόνηση πριν από τον πέμπτο τελικό! Οι σχεδόν 100 φίλοι του «τριφυλλιού» ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ πριν από τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

«Είναι η τελευταία φορά σήμερα για τη φετινή χρονιά που ερχόμαστε, γιατί αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο ξέρετε πολύ καλύτερα εσείς οι ίδιοι ότι πρέπει να το πάρουμε. Έχουμε ακόμα έναν ιδιαίτερο λόγο, για τον κύριο Παύλο που δεν είναι πια ανάμεσά μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα