«Πράσινο» πρωτάθλημα ή «ερυθρόλευκη» ισοφάριση;

Gazzetta team
«Πράσινο» πρωτάθλημα ή «ερυθρόλευκη» ισοφάριση;
O Oλυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, COSMOTESPORT4 HD) για τον τέταρτο τελικό της Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την ισοφάριση και την ομάδα του Πασκούαλ να θέλει break τίτλου.

100% πριμ* στα κέρδη στο Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο τέταρτος τελικός των «αιωνίων« διεξάγεται σήμερα (19:00, COSMOTESPORT4 HD) στο ΣΕΦ και τραβά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Μία μέρα μετά το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που μπορεί να είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο σημερινό παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 με την βοήθεια των φιλάθλων τους και να πάνε στη συνέχεια να τα παίξουν όλα για όλα στο καθοριστικό Game 5 του ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά της η ομάδα του Τσάβι Πασκούαλ αναζητά το break που θα της εξασφαλίσει από σήμερα τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μετά την περσινή επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα μείνει για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο, με την ΚΑΕ να ζητά από τον κόσμο της να μην γίνει το παραμικρό επεισόδιο με ανακοίνωση της.

Το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει από σήμερα το 36ο πρωτάθλημα, με τον Πασκουάλ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τζέιμς Γκσιστ που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα και χθες προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα