Πρώτα οι εκκρεμότητες, μετά ο σχεδιασμός στον Πανιώνιο

Πρώτα οι εκκρεμότητες, μετά ο σχεδιασμός στον Πανιώνιο

bet365

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Πανιώνιο με τη σωτηρία του στο παρά... πέντε και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποί του πλέον θα κοιτάξουν να τακτοποιήσουν πρώτα τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, πριν αρχίσουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Περού - Σκωτία! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Η αγωνία διατηρήθηκε στο κατακόρυφο μέχρι τελευταία στιγμή για τους «κυανέρυθρους» στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε με την παραμονή τους στην Basket League, μετά την ήττα του Κοροίβου από τα Τρίκαλα στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μετά τα όσα ακολούθησαν κι έφεραν αντιδράσεις από τον κόσμο του Πανιωνίου, ο Σταύρος Αλευρογιάννης προτίμησε να αποστασιοποιηθεί για λίγο, μέχρι να κατέβουν οι τόνοι και «πιάσει» και πάλι δουλειά.

Το σίγουρο είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι αποφασισμένος να μείνει στο σύλλογο και να τον πάει ακόμα πιο ψηλά την επόμενη σεζόν, καθώς δεν αφιέρωσε χρόνο, χρήμα και κόπο φέτος για το... τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στις προτεραιότητες του γιατρού είναι να συναντηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με οπαδούς του Πανιωνίου και να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του στον τελευταίο αγώνα, αλλά και για τις κινήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό.

Στην συνέχεια, θα ακολουθήσουν συσκέψεις, τόσο με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όσο και με οικονομικούς «συμπαίκτες», οι οποίοι θα θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθεια της επόμενης χρονιάς. Φιλοδοξία του Αλευρογιάννη, ο οποίος στήριξε μόνος τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, είναι να ανεβάσει το μπάτζετ και να δημιουργήσει μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα, καθώς ο στόχος στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 δεν θα είναι απλά η σωτηρία των «κυανέρυθρων», αλλά μια ψηλότερη θέση στην βαθμολογία.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Φυσικά, ένα ακόμα θέμα που απασχολεί είναι αυτό της αναζήτησης νέας και προσωρινής έδρας.

Όπως είναι γνωστό, το κλειστό στην οδό Αρτάκης θα κατεδαφιστεί, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα νέο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Το γκρέμισμα αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο, τη στιγμή που υπάρχουν και γραφειοκρατικά θέματα.

Το κλειστό Παλαιού Φαλήρου μοιάζει μια ιδανική λύση, λόγω απόστασης, για να στεγάσει την ανδρική ομάδα και ήδη υπάρχουν οι πρώτες συζητήσεις. Ωστόσο, ο Δήμαρχος της περιοχής, Διονύσης Χατζηδάκης, δεν μοιάζει πολύ... θερμός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι για επεισόδια και ενδεχόμενες φθορές του γηπέδου σε αγώνες.

Το σίγουρο είναι πως αν αποφασιστεί το «Σοφία Μπεφόν» να είναι τελικά η έδρα του Πανιωνίου, θα δαπανηθούν περίπου 50.000-60.000 ευρώ (από την ομάδα, με συνδρομή του Δήμου Νέας Σμύρνης) για τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Μια εξ' αυτών αφορά και τα καθίσματα του γηπέδου, τα οποία ανέρχονται στα 800 και υπάρχει δυνανότητα επέκτασης στις 1.200 θέσεις (πτυσσόμενες - ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ προβλέπει περισσότερα από 1.000-1.200).

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Το επόμενο βήμα για το «χτίσιμο» της ομάδας αφορά την εύρεση προπονητή.

Ο Βαγγέλης Αλεξναδρής διαδέχθηκε τον συνονόματό του Ζιάγκο στον πάγκο, για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, και δεν θα παραμείνει άλλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτά των Άρη Λυκογιάννη - ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Κολοσσό - και του Φώτη Τακιανού, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των Τρικάλων φέτος. Μια προτίμηση φαίνεται να υπάρχει πάντως στον πρώτο, ο οποίος είναι και κάτοικος Νέας Σμύρνης, αλλά ακόμα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με κανέναν.

Όταν θα λυθεί και το θέμα του προπονητή, τότε θα αρχίσει και τυπικά ο σχεδιασμός της ομάδας, με στόχο να γίνουν μεταγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα