Μένει στην Κύμη ο Καστρίτης!

Μένει στην Κύμη ο Καστρίτης!

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καστρίτη ανακοίνωσε επίσημα η Κύμη!

Και πως να μην τον κρατήσει στο «τιμόνι» της!

Μετά την φετινή ιστορική πορεία της ομάδας μόλις στη δεύτερη χρονιά της στην Basket League, οι άνθρωποι της Κύμης έσπευσαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον... αρχιμάστορα της επιτυχίας!

Ο Έλληνας προπονητής είχε ραντεβού σήμερα (27/05) με τον πρόεδρο, Αλέξανδρο Θεοδώρου και, αφού συζήτησαν, αποφάσισαν να πορευτούν μαζί και του χρόνου.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα βρίσκεται και την σεζόν 2018/19 στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!

Οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν!

Για αυτόν τον λόγο εξαρχής η πρόθεση του προέδρου της Κύμης κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου και του προπονητή κ. Γιάννη Καστρίτη ήταν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Έπρεπε να συναντηθούν όμως και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν επισημοποιήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού προπονητή.

Η τελευταία εκκρεμότητα διευθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι, καθώς οι δύο άντρες συναντήθηκαν και έθεσαν επί τάπητος τις σκέψεις, τους στόχους και τα "θέλω" τους για την νέα σεζόν. Αμφότεροι διαπίστωσαν ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια απόψεων, οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Από σήμερα λοιπόν ο κόουτς Καστρίτης και η διοίκηση της Κύμης ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό για την σεζόν 2018/19, με στόχο η ομάδα της Εύβοιας να είναι ακόμα πιο δυνατή από την εξαιρετική φετινή χρονιά.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα