Με το βλέμμα στο... 2-0 ο Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στο... 2-0 ο Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στο... 2-0 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και για το δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δίχως να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Μετά το... χαλαρό 1-0 στον πρώτο ημιτελικό της σειράς, άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνουν το 2-0 και να φτάσουν στο πρώτο match ball πρόκρισης στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και γι' αυτήν την αναμέτρηση. 

Όσον αφορά τα εισιτήρια. η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε αντίστοιχη ανακοίνωση.

«Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του δεύτερου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (26/5, 17.30) από τα κάτωθι σημεία:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 2 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

 

Best of internet