Γκίκας: «Δε φτάσαμε τυχαία ως εδώ»

Gazzetta team
Γκίκας: «Δε φτάσαμε τυχαία ως εδώ»
Ο Νίκος Γκίκας αναφέρθηκε στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Προμηθέα.

Το blog του Νίκου Γκίκα όπως δημοσιεύτηκε στο esake.gr:

«Ο πρώτος ημιτελικός των playoffs της Basket League αποτελεί παρελθόν και, πλέον, είμαστε όλοι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ξανά στο ΣΕΦ.

Γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε αναλύσει τα λάθη μας και στον αγώνα του Σαββάτου θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε, πραγματοποιώντας, παράλληλα, μια πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς στο πρώτο παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατός στην άμυνα, εύστοχος, συγκεντρωμένος και κέρδισε δίκαια.

Πλέον, εμείς καλούμαστε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη δεύτερη αναμέτρηση. Το έργο μας παραμένει δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως όπως έχουμε ξαναπεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο παρκέ.

Θα παλέψουμε για να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία μέχρι εδώ που φτάσαμε φέτος, θέλοντας να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στην σειρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα