Γιατράς: «Δεν μας άξιζε η σημερινή εικόνα»

Γιατράς: «Δεν μας άξιζε η σημερινή εικόνα»
Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε την εμφάνιση του Προμηθέα κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Game 1 των ημιτελικών της Basket League.

«Ο Ολυμπαικός μας πίεσε πολύ στο πρώτο μέρος. Κάναμε πράγματα που δεν είχαμε συνηθίσει. Πηγαίναμε με την ντρίμπλα, παρά με την πάσα. Προσπαθήσαμε με διάφορα σχήματα μπας και μειώσουμε, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Το Σάββατο θα προσπαθήσουμε για μια καλύτερη εικόνα. Δεν μας άξιζε η σημερινή. Κρατάμε την αντίδραση του τρίτου δεκαλέπτου. Το να παίξεις σε 48 ώρες ξανά στο γήπεδο του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολο», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή στην κάμερα της Cosmote TV.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Έλις έχει διάστρεμμα, αλλά ήθελε μόνος του να παίξει και αυτό δείχνει τι είναι η "ομάδα", έκανε ένεση και μπήκε. Σημασία έχει η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες».

Στη Συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Η ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Ολυμπιακός σε αυτό. Μας πίεσε πολύ στην περιφέρεια, δεν είχαμε κυκλοφορία, κάναμε λάθη. Μέσα από εκεί δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Είχε και τρομερά ποσοστά ευστοχίας ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας στο δεύτερο μέρος. Κατά κάποιο τρόπο, είμαι ικανοποιημένος, προσπάθησαν να μαζέψουν το σκορ, πίεσαν στην άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε Πέμπτη-Σάββατο. Αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ελπίζουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι. Έπαιξε καταπληκτικά ο Ολυμπιακός. Εμείς θα δούμε τι μπορούμε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί το Σάββατο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα