Γκίκας: «Τα όνειρα δεν έχουν... ταβάνι»

Γκίκας: «Τα όνειρα δεν έχουν... ταβάνι»

Gazzetta team
Γκίκας: «Τα όνειρα δεν έχουν... ταβάνι»

bet365

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (24/5, 18:00) στο Game 1 της ημιτελικής σειράς και ο Νίκος Γκίκας σχολίαζε τις μαζεμένες υπερβάσεις των Πατρινών φέτος.

Το blog του γκαρντ του Προμηθέα στο esake.gr

«Αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Προμηθέα και για όλους μας το ότι θα συμμετάσχουμε στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Basket League. Για τον Προμηθέα είναι η απόλυτη χρονιά. Είναι τεράστιο επίτευγμα μόνο και μόνο το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Λίγοι περίμεναν ότι θα καταφέρναμε αυτήν την πορεία και σίγουρα ακόμη λιγότεροι θα πόνταραν σε εμάς και στο ότι θα τερματίζαμε στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εμείς, όμως, τα καταφέραμε.

Μπροστά μας, πλέον, έχουμε παιχνίδια χωρίς άγχος, με αντίπαλο μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ταλαιπωρούμαστε από αρκετούς τραυματισμούς, όμως όλα τα παιδιά που θα παίξουμε θα προσπαθήσουμε να δείξουμε χαρακτήρα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο βασικός μας στόχος θα είναι να δείξουμε και στην σειρά των ημιτελικών, όπως κάναμε άλλωστε και στους αγώνες μας με το Λαύριο, ότι δεν ήταν τυχαία η μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να δείξουμε ότι αυτό που έγινε φέτος στο Προμηθέα θα έχει και συνέχεια. Άλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει και ο κόουτς Γιατράς: Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα