Μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων στον Άρη

Μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων στον Άρη

Gazzetta team
Μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων στον Άρη

bet365

Με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη θα αρχίσει το πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων στον Άρη το οποίο κατέστρωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, δείχνοντας προφανώς τις προθέσεις του για το μέλλον.

Ο Χαλκιδαίος προπονητής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο και στο επίσημο Δελτίο Τύπου της η ΚΑΕ Άρης σημείωσε τα εξής: «Μετά από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Δημήτρη Γουλιέλμου με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/05) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων, που θα αποτελείται από τρία μέρη: Α) Αιματολογικές εξετάσεις, Β) Μπάσκετ με έμφαση στην τεχνική και ατομική βελτίωση, βάσει των αναγκών των αθλητών, Γ) Προπόνηση φυσικής κατάστασης με έμφαση σε εκρηκτικότητα, ενδυνάμωση, αντοχή και νευρομυϊκή συναρμογή.

Οι μπασκετικές προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά, αλλά και με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ειδικευμένου προπονητή με ιδιαίτερη ικανότητα στην ατομική βελτίωση αθλητών.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ο γυμναστής της ομάδας μας, Παναγιώτης Ζάλογγος θα έχει αύριο (24/05) συνάντηση με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Proponisis», στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν λεπτομέρειες του προγράμματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα